Transport: Transportul public pentru locuitorii sectorului Focșa

Nume : Mihaela
Tara : Moldova
Data : 12.01.2015
Profesie : Economist
Organizatie : Nu este relevant
Institutie tinta : Primăria or. Cahul, Inspectoratul Naţional de Patrulare
Stadiul problemei :

În regiunea sectorului Focșa transportul public circulă foarte rău. Intervalul de timp dintre 2 autobuze este mare, ceea ce înseamnă că merg rar, în condițiile în care de luni, 12.01 elevii și studenții au ieșit la studii, iar angajații, la serviciu. Traseul autobuzului Nr. 7 este mare, deservește satul Roșu până la Spirin, iar în orele de vârf transportul ajunge arhiplin la prima stație de la Focșa. Deseori trec și nu se mai opresc la stațiile pline cu oameni și copii care doresc să ajungă la timp la destinație.Solutii primite de la cetateni

Craciun Marcel

Craciun Marcel, Moldova, Student (13.01.2015)

O soluţie ar fi ca rutiera nr. 7 să deservească transportul de pasageri din PMK 10, Focşa, Gara Feroviară si alte staţii ce sunt amplasate pe traseul spre centrul oaşului Cahul. O altă soluţie ar fi suplimentarea numărului de autobuze pe această rută şi de afişat la fiecare staţie orarul circulaţiei transportului public.


Care este solutia ta?

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

*

Explica solutia ta: Te rugam sa fii cat mai concis(a) si la obiect. Acest camp este limitat la 1500 de caractere. In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu, te sfatuim sa mai publici o solutie. Pentru ca ideile tale sa fie considerate in adresa oficiala catre autoritati, solutia trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii care formeaza misiunea proiectului nostru:

  • sa fie fezabila: asta inseamna ca poate fi indeplinita de catre organizatiile existente, sau cu ajutor de la terti.
  • sa fie valoroasa: solutia trebuie sa aduca valoare comunitatii care se adreseaza.
  • sa fie sustenabila: solutia trebuie sa aibe sanse sa atraga sprijinul si resursele necesare de la mediul politic, social sau de afaceri.
*

Nume: Vom publica umele tau ca sa-ti oferim credit pentru solutia ta si ca sa te promovam.

*

Tara: Publicam si tara din care provii, pentru a vedea cat de intercultural este procesul de participare.

*

Profesie: Publicam si profesia ta, pentru a te promova mai bine.

*

Educatie: Nu publicam aceasta informatie. O cerem doar pentru rapoartele noastre statistice.

*

E-mail: Nu publicam nici aceasta informatie. Pastram insa adresa de email pentru a comunica cu tine atunci cand va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

*

Numar de telefon: Telefonul nu se va publica. Il pastram pentru a tine legatura cu tine in cazul in care va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

Website-ul tau: Acest camp nu este obligatoriu. Daca ai un blog sau doresti sa promovezi o asociatie, o poti face aici. Nu vor fi acceptate site-uri care promoveaza sexul, violenta, ura, sau alt comportament neadecvat.

Publica o poza de-a ta: Nici acest camp nu este obligatoriu. Poti sa faci upload la o poza de dimenisuni 80x80 pixeli sau mai mare, in format JPG, GIF sau PNG. Acest lucru te va promova mai bine.

Iti multumim pentru ca ai initiativa de a publica o solutie la aceasta problema, pe platforma noastra de participare! Efortul tau contribuie la indeplinirea misiunii acestui proiect, si anume implicarea cetatenilor in furnizarea de solutii valoroase, fezabile si sustenabile la problemele de interes public. Prin exemplul tau suntem mai aproape de a genera politici publice facute de cetateni!


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.